Spoedgevallen

Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen.

De praktijk is geopend op werkdagen tussen 8 en 17 uur. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst. Het kan ook zijn dat u niet in staat bent naar de praktijk te komen, in die gevallen zal de huisarts u bezoeken. 

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Als u in een echt levensbedreigende situatie, uw huisarts niet kunt bereiken dan kunt u het beste direct 112 bellen. De mensen achter het landelijke noodnummer kunnen direct alle benodigde hulpdiensten inschakelen, zoals de politie, de brandweer en de ambulance. Niet voor niets geldt: 112 - daar red je levens mee! 

Spoedeisende zaken in de avond, nacht of in het weekend

De waarneming 's avonds, 's nachts en in het weekend is geregeld door de Huisartsendienst Arnhem. Dit geldt alleen voor klachten die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag.

Ga naar de website

Openingstijden

Iedere werkdag na 17:00 uur, op zaterdag en zondag en op feestdagen is de huisartspost geopend. Bezoek aan de huisartsenpost (of indien nodig visite aan huis) uitsluitend via een afspraken op:

026 - 389 96 96

Afspraken

Houd bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

Adres huisartsenpost

Mr. D.U. Stikkerstraat 122, 6842 CW Arnhem

Route vanaf de A325 (Arnhem-Nijmegen) afslag Elden. Na OHRA-gebouw tweede weg rechts, dan derde weg rechts. De huisartsenpost is gevestigd in het tweede gebouw links.

Niet elk ongeluk is een groot ongeluk.

De meeste kleine ongelukjes gebeuren gewoon thuis, op het werk of op het sportveld. Een verstuikte enkel, een snee in een vinger of iemand die zich verslikt, het is zo gebeurd. Iedereen kan helpen, als hij maar weet wat hij moet doen. Ruim 300.000 mensen in Nederland hebben al een EHBO-diploma. Ze hebben een cursus gevolgd en een examen gedaan. Zij weten nu hoe ze kunnen voorkomen dat een situatie erger wordt, terwijl de huisarts onderweg is. Ook voor u kan zo'n EHBO-diploma zeer nuttig zijn. Informeer er eens naar bij uw huisarts of kijk op www.ehbo.nl.